Onsdag del 2

Publicerad 2012-08-30 14:13:00 i Allmänt, Erik skriver, Valencia,

Som Sofi skrev såg vi inte mycket av tomaterna på La Tomatina. Hade vi stannat längre och försökt ta oss in mer centralt skulle vi säkert så småningom blivit täckta av mosade tomater. Det hade såklart varit kul att stanna, men vi hade det lite tight med tiden. Vi skulle nämligen samma dag på två visningar av lägenheter. Vi hade sett bilder på dessa och gillade dem, dessutom låg de nära både universitetet den gamla delen av staden.

När vi kom till adressen vi hade fått visade det sig att det inte var där lägenheten låg, utan bostadsförmedlarens adress. Vi pratade med två damer och fick se både den vi hade sett bilder på samt en till i ungefär samma område. Vi bestämde oss ganska fort att vi ville ha den första :D En liten lägenhet i en stor byggnad. Två rum kommer vi ha, ett vardagsrum och ett sovrum. Köket gömmer sig bakom ett par garderobsdörrar, typ som ett litet pentry i ett skåp. Myyycket litet och väldigt simpelt. Ingen ugn blir det tyvärr och frysen består endast av ett litet fack i kylen. Vi får laga mat smart helt enkelt :P. Vi har AC och i badrummet har vi tvättmaskin, vilket är väldigt skönt :). Utan AC tror jag att det hade varit olidligt de varmaste månaderna i det här landet ^^. Vi har också en liten balkong med utsikt över området. 

Vi kommer bo precis intill universitetsområdet, men på motsatta sidan till där jag ska studera. Väldigt nära en stor park som syns på kartan dessutom. Förhoppningsvis fin, vi har inte hunnit utforska den ännu ^^

 
 
Här är en bild vi tog i närheten av hotellet vi bor på. (Hotellet ligger precis nedanför den vänstra kanten på kartan, en ganska bra bit från centrum med andra ord)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela