Sambos!

Publicerad 2012-08-31 21:52:00 i Allmänt, Erik skriver, Valencia,

Nu är jag och Sofi sambos :D Vi har skrivit på kontraktet och fått nycklarna till lägenheten :) De ska visserligen byta ut vissa delar av "köket" och lite saker här och där i lägenheten fixas i ordning. Allt sånt ska vara klart tills på måndag, men som sagt så har vi redan nycklarna och kan vara där ifall vi vill :)
 
Det tog ett tag att läsa igenom kontraktet, som var ett par sidor långt, men vi fick hjälp när vi inte förstod och hon som gick igenom allt med oss var väldigt snäll och förstående med att spanskan inte är perfekt :P

Allting gick inte hur smidigt som helst, när vi först kom för att skriva på kontraktet visade det sig att det bara fanns en uppsättning nycklar - som killen som byter ut köket och det andra hade. Vi fick då komma tillbaka senare på dagen då de hade kopierat nycklarna, och väntade då också med att skriva på kontraktet. De andra nycklarna får vi när lägenheten är helt färdigfixad :) Mellan de två besöken hos bostadsförmedlaren hade vi alltså lite tid att döda mitt inne i Valencia. Äntligen dags för oss att vara turister med andra ord!



I vår nya lägenhet, med kontraktet i hand :) Fler bilder på lägenheten får komma senare, just nu är den väldigt stökig.


 
Vi kom hem sent på dagen och är båda nu sega i huvudet
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mli

Publicerad 2012-08-31 22:12:18

Gud så skönt att ni kom fram smidigt och att det gått så fort med lägenheten:) ser superhärligt ut därborta. Och jättekul att ni uppdaterar så ofta! Jag är inne minst 5 ggr/dag. Mvh har inget liv, (Emelie)

Svar: Jaa verkligen! :) Ja det är väldigt varmt och skönt, hoppas att det håller i sig länge^^ Har du börjat din kurs än?
Haha kul att du är inne så ofta :D Vi ska försöka hålla uppe uppdateringen så att du får nåt att kolla på ;) KRAM
None None

Postat av: Ewa

Publicerad 2012-08-31 22:14:56

Grattis till lägenheten!!
Kul att det ordnade sej så snabbt.
Massor kramar till er!

Svar: Taaack :D Ja det känns jätteskönt, nu slipper vi oroa oss för det! Kram från sofi <3
None None

Postat av: madeleine

Publicerad 2012-08-31 23:11:00

ni är så jääävla söta alltså! och va kul att ni hittat lägenhet, nu är det bara att njuta, plugga, njuta, plugga ihjäl er så ni kan njuta ännu mer?! :D
<3<3<3

Svar: Jaa jättekul :D Haha jaaaaaaaa det ska vi :D <3<3<3
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela