Fredag!

Publicerad 2012-10-26 11:09:35 i Allmänt, Sofi skriver, Valencia,

Hej på er! Har hört talas om att det har kommit snö hemma, lider lite med er. Men den första snön är ju fin också! Men sen så kan man ju tröttna på den ganska snabbt, och kylan är ju inte så skoj. Här regnade det igår men idag har det varit fint, och imorgon ska vi till stranden. Har kollat in väderleksrapporterna, och det verkar som att det kanske blir sista stranddagen, tråkigt men samtidigt galet då det snart är november! 

Kommentarer

Postat av: P-O

Publicerad 2012-10-26 12:23:22

Såg i väderprognosen i går kväll att det var ett kraftigt lågtryck på väg in från väster mot Iberiska halvön.
Meteorologen var alldeles till sig för det skulle bli ett riktigt oväder och väldigt intressant. Mistralen skulle skulle svepa ner kall luft från norr långt ner längs Spanska Medelhavskusten.
Så ni får kanske klä på något lite extra :)
Ha det gott,
/P-O

Svar: Antar att det var därför det blåste så mycket i helgen då ^^ Men så farligt var det inte, inte som den dagen det både blåste och regnade när vi skulle hem en efter en sen kväll i skolan... Nu är det kallare än någonsin här, 10 grader :/ Tur att man inte har det som i New York för tillfället!
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela