Hej hopp

Publicerad 2012-10-08 10:15:24 i Allmänt, Erik skriver, Valencia,

Länge sedan senaste inlägget nu, men vi har varit lite sjuka och inte haft internet så mycket heller :( Men vi börjar krya på oss nu iaf! Nu sitter jag och skriver på universitetet, har en mattelektion snart.

Vi har varit hos polisen och äntligen fått ett NIE-Nummer, ett litet papperskort var allt vi fick för alla dessa timmar. Men med det kunde vi öppna ett bankkonto och nu kan vi gå till internetleverantören och få internet. Problemet är att de aldrig verkar ha öppet :S Inga öppettider vid dörren eller på internet heller... Förstår inte riktigt hur de tänker att man ska veta när man ska gå dit. Men snart borde vi ha internet iaf! :)

Vi har haft problem med småkryp också, så idag kommer pest-control och ska göra något åt det. Vi fick förut en liten apparat som skulle skrämma bort dem, men den har inte fungerat jättebra tyvärr. Hoppas att hela lägenheten inte kommer vara livsfarligt giftig när han är klar, vi vill ju gärna överleva ^^

Imorgon är det Valencia (typ kommunen) -dagen, så glad snart-Valenciadag på er alla! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela