Long time no inlägg

Publicerad 2012-10-20 13:46:20 i Allmänt, Sofi skriver,

Hejhallå! Har varit lång tid utan nån aktivitet här, men vi har ju haft finbesök av min lillasyster från förra lördagen tills igår, så därför har det inte blivit mycket tid framför datorn. Vi har turistat runt lite i staden, hunnit med stranden tre gånger, gått till Ciudad de Artes y Ciencia (City of Arts & Science), shoppat på ett stort shoppingcenter, hyrt film  & myst och massa annat. Så vi har haft det mycket bra alltså! När vi turistade runt tog jag en del bilder med systemkameran, men har inte med den idag så de bilderna kommer nästa vecka. 

Idag när vi skulle till biblioteket här på uni (för internet) så regnade det myyycket! Det har kanske bara regnat här 2-3 olika dagar sen vi kom hit, men när det väl regnar så gör det det ordentligt! Hoppas dock att det slutat tills vi ska hem, vi har bara ett paraply ><


Terese är där ute i de galna vågorna som var igår! Mulet men 28°, helt okej.

Vi tog roliga foton i fotoautomat. ♥ Saknar dig redan! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela