Maaat

Publicerad 2012-09-03 15:52:31 i Allmänt, Erik skriver, Valencia,

Vi längtar tills vi kan laga riktig mat! Än så länge har vi ätit hyfsat ensidigt... Till frukost: Mackor med grönsaker, Till lunch: Mackor med grönsaker och frukt, Till middag: Mackor med grönsaker, lite bredbar ost, grönsaker och frukt. Lite har vi såklart lyxat till det och ätit ute, men för det mesta äter vi bröd med grönsaker och frukt.

Idag har vi iaf köpt en stekpanna och hoppas lunna laga något snart. Vi var förbi lägenheten i tron att allt skulle vara klart så vi kunde laga oss lite ordentlig mat, men icke. De höll fortfarande på... Kanske missförstod jag dem när de sa att de skulle vara klara tills på måndag, jag trodde de skulle vara klara iaf. Men men, det blir mackor ikväll så får vi laga mat senare ^^


Vårt lilla skafferi :) Vi måste köpa relativt lite, eftersom vi inte kan förvara det kylt och måste äta upp allt på 1-2 dagar. Ingen lyxmat direkt


Fruktsallad! :)
 
Vi letade efter en restaurang med buffé som pappa hade tipsat om, men det fanns ingen sådan där den enligt google skulle ligga :S Efter ett tags letande gick vi till en pizzeria, vi höll på att dö av hunger! Väldigt gott var det! :)
 

Sallad till pizzan, mycket men dyyrt. Moroten verkade vara koncerverad?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela