NIE

Publicerad 2012-09-27 14:36:06 i Allmänt, Sofi skriver, Valencia,

Imorse satte vi klockan på 6 för att kanske någon gång i framtiden kunna skaffa internet. Vi kom till polisstationen en och en halv timme innan de öppnade, och redan då var det kö! Helt stört. Vi stod och frös, för det var faktiskt kallt, och fick tillslut nummer 8. Väntade cirka en halvtimme och sen så hade vi faktiskt alla papper. Detta betyder alltså att vi kan skaffa NIEnummer (och sen bankkonto och sen internet)! Men ingenting ska ju vara enkelt, varför då liksom? Så nu måste vi gå till en bank, betala och sedan komma tillbaka till polisstationen och visa kvittot för att då få NIEnumret på riktigt. Alltså måste vi stå i megakön en gång till. Det blir då femte (och förhooooppningsvis) det sista besöket hos polisen. 
 
Annars har vi det bra förutom att det är mulet idag. Igår firade vi 18 månader med att äta ute på kinarestaurang, gott och mysigt. Eriks dessert var himlans skoj, ni får se bilder inom en snar framtid! Kramhej! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela