Utflykt till Montanejos

Publicerad 2012-09-25 19:15:42 i Allmänt, Erik skriver, Valencia,

I söndags åkte Sofi, jag och ca 150 andra Erasmusstudenter till en flod ca en och en halv timme norr om Valencia. (Sofi har också fått ett Erasmus-kort och får samma rabatter som jag och följa med på resorna och aktiviteterna de anordnar)

På grund av den kemiska sammansättningen är floden 25 grader varm året om ^^. (Måste kännas specielt på vintern, nu kändes det ändå ganska kallt)











Fiskar i olika storlekar fanns det (Flera blev bitna också) (Fiskarna som bets alltså, det var ingen som bet fiskarna)








Efter ett tags solande och badande skulle vi gå och se en grotta. Vägen dit var brant, smal och stenig


Fin utsikt hade vi :)


Här står Erasmus-ledaren och pratar i telefon, han vet inte vart vi ska


Och då hade vi gått en bra bit, långt där nere syns floden
 

Vi vände tillbaka en liten bit och gick in på en annan stig, och var snart framme :)





När vi hade kommit ner påbörjades nästa vandring, vi gick och gick

Genom jungeln,

Och över flodar

Och vi kom högt upp igen, nu på andra sidan floden där vi hade badat ^^



Här ser vi många erasmusbarn och en massa vatten som sprutas ut ur berget


Vid regniga perioder öppnas även det andra röret


Här kom det plötsligt upp 10 personer som hade gått vilse... De var långt efter oss och visste inte vart de skulle gå, så de började klättra mot vägen som de såg en bit upp. Lyckligtvis var det precis där vi var, men vi hade gått ganska långt från det ställe de sa att de inte visste vart de skulle gå. Kändes konstigt att ingen av de tre ledarna gick sist i gruppen. Svårt att hålla koll på 100-150 personer, ingen visste ju ens hur många som gick eftersom en del stannade kvar nere vid floden


Vi kom alla hem säkert (tror jag iaf) Lite konstigt också, när vi skulle hem verkade det inte finnas tillräkligt med plats på bussarna, trots att det var samma bussar som vi hade åkt dit med :S
Trötta ben och fötter efter en lång vandring i dåliga skor. Vi hade fått veta att det inte krävdes någon fysisk uthållighet eller särskilda skor, men detta stämde ju kanske inte riktigt... Vissa gick i flip-flop!! Tycker lite synd om deras fötter.

Kommentarer

Postat av: Felstavaren Erik

Publicerad 2012-10-10 17:47:02

Braaa skrivit ser jag nu i efterhand :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela