Mat

Publicerad 2013-01-23 14:29:35 i Allmänt, Mat, Sofi skriver, Valencia,

Lite matigt vi ätit på sistone. Här ovanför en algsoppa, god! Tack för sedlarna du skickade pappa :) Vi åt på en restaurang som sitter ihop med en affär med massa gott, tofu osv, enda affären vi har hittat det i här i Spanien. De har en jättebra vegetarisk meny varje dag för endast 10 euro! (Då får man tre rätter, lyxigt värre):


Sen testade vi också på horchata som är en dryck som Valencia är lite känd för. Man pressar nån slags nöt (?), det heter i alla fall tiger nut på engelska, och sen blir det en mjölkliknande dryck. Ganska speciell smak, men nu har vi testat iaf :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela