Paket!

Publicerad 2013-01-14 15:02:41 i Allmänt, Sofi skriver, Valencia,

I förmiddags fick vi ett roligt paket hemifrån :D Dels en bok till min kurs som börjar nästa vecka (var tvungen att ha den redan nu eftersom att första tentan är redan efter mindre än två veckor ><) och massa godis :D TACK

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-19 23:51:01

Hej!
Grattis Erik till att ha klarat den första i raden av tentor! Hoppas det går lika bra med resten!
Ser att Sofi skaffat en kursbok i fysiologi. Det är en äldre upplaga som nu i januari ersatts av en ny reviderad upplaga, 3:e uppl. 2013. Vi har 2:a upplagan i kursboksuppsättning på KI:s bibliotek, och kommer förmodligen att byta ut den mot den nya upplagan nu när jag fick vetskap om den på detta ovanliga sätt. Och i så fall hade jag kunnat ordna ett utrangerat ex av den äldre upplagan om jag vetat om det, ser på Adlibris att den kostar över 500 kronor.
Är det vid Umeå universitet som Sofi ska läsa kursen Kost och hälsa? Kan inte hitta att KI har någon kurs med det namnet, men ser att det i Umeå ges en 15-poängs kurs med det namnet, och där ingår titeln som obligatorisk kursbok.
Karin

Svar: Tack så mycket :) Ja du hade bra koll där, det är vid Umeå ^^. Sofi köpte boken begagnad, men hennes familj var ju tvungna att skicka hit den också. Kursen började idag :)
None None

Postat av: Karin

Publicerad 2013-01-22 20:54:00

Att skaffa fram medicinsk kurslitteratur och läsa kurslistor är liksom mitt jobb:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela