Cusco

Publicerad 2013-07-21 05:36:19 i Allmänt,

Hej alla! Om inte så många timmar går vi upp för att åka mot flygplatsen. Flyget till Cusco tar en timme och vi är framme lagom till frukostdags. Sedan väntar en vecka på högre höjder innan vi flyger hem till Lima igen, och då dröjer det inte länge innan den sjukt långa resan hem till Sverige. 
 
Sorgligt nog har vi gått och blivit sjuka, extremt olägligt. Så som det ser ut nu kommer det nog inte bli någon vandring för oss. Vi hoppas att vi ändå kan få våra biljetter till Machu Picchu som ju redan är köpta, för att inte behöva lägga ut alla pengar igen och krångla. 
 
Vi får se om vi kan skriva något under veckan, vårt hotell ska ha wifi men vi tar inte med någon dator och det kan ju vara lite svårt med mobil. Ha en bra vecka hur som helst, hoppas ni mår bra och att vi snart mår bättre och att det inte blir sämre av hög höjd och flygplansresa och allt. HEJDÅÅÅ
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-07-21 08:12:38

Hej!
Var rädda om er och pressa er inte om ni inte mår bra, det kan slå tillbaka. Hälsan är viktigare än allt annat och den kan man inte ta för given.

Postat av: Börje Och Inger

Publicerad 2014-10-04 20:10:52

tACK FÖR BOK OCH gOTTPÅSEN, DET VAR BRA ALLTSAMMANS. iNGER OCH BÖRJE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela