Surfa

Publicerad 2013-03-30 17:31:55 i Allmänt,

Tänkte surfa idag, men jag känner mig lite förkyld. Bara snuvig, men det är nog bäst att vara på den säkra sidan och inte slänga ser ned i kallt vatten.

Lägger upp en bild på stranden där jag surfar, vill gärna ta lite bilder där själv, men än så länge har jag inte fått med mig kameran eftersom jag inte vill lämna den ifrån mig när jag surfar... Denna är hämtad från google
 

Kommentarer

Postat av: Sven

Publicerad 2013-04-02 15:30:35

Hej !
Sitter och tittar på dina bilder. Ni ser ut att ha kul.

Sven

Svar: Hej! Vad roligt att du har sett mina bilder och vad jag har gjort de senaste veckorna :) Jättekul att få en kommentar från farfar :)
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Vi som har denna blogg heter Erik och Sofi, som ni kanske redan har förstått. Vi har varit tillsammans i snaaart ett och ett halvt år, och nu ska vi bo i Spanien fram tills februari nästa år. Förutom sola, bada & piña colada så ska vi plugga och bli smarta(re), Erik på universitet i Valencia och Sofi på distanskurser från svenska universitet. Här i bloggen kommer vi bl.a. skriva om vår vardag i ett helt nytt land, lägga upp massor av fina bilder från Valencia och förhoppningsvis massa annat kul!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela